Technische Ondersteuning

Ondersteunde browsers

Het was tijd om onze website te upgraden en we ondersteunen nu een nieuwe generatie browsers. We begrijpen dat een groot aantal cliënten nog altijd gebruik maakt van Internet Explorer versie 6 en hoewel we deze versie officieel niet langer ondersteunen, proberen we onze cliënten een oplossing te bieden totdat ook zij upgraden.

We adviseren onze cliënten echter om de recentste versie van hun respectieve browsers te gebruiken voor het hoogste niveau van veiligheid en de beste gebruikerservaring.

We ondersteunen nu officieel de volgende browsers:

• Microsoft Internet Explorer 7 en hoger
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Safari

Als u problemen ervaart bij het bekijken van bepaalde delen van onze website, kunt u contact opnemen met admin@idealing.com. We zullen de door u tegengekomen problemen zo snel mogelijk proberen op te lossen.

Cookie-instellingen

Om toegang te krijgen tot uw iDealing-rekening, moet uw browser cookies ondersteunen en moeten deze geactiveerd zijn. We gebruiken cookies om uw gebruikerssessie te volgen. Op die manier kunt u uzelf aanmelden en toegang tot uw rekening krijgen.

Cookies activeren:

Internet Explorer 6

1. Select in de menubalk 'Tools' (Extra) > 'Internet Options' (Internetopties).
  2. Selecteer de tab 'Privacy' (Privacy).
  3. Klik op 'Edit' (Bewerken) in het deel Websites zonder uw huidige veiligheidsinstellingen te veranderen.
  4. Voeg het adres 'idealing.com' toe aan de lijst met toegestane websites.
  5. Klik op 'OK' en nog eens op 'OK' om de instellingen te bevestigen.

Internet Explorer 7 en hoger

1. Select in de menubalk 'Tools' (Extra) > 'Internet Options' (Internetopties).
  2. Selecteer de tab 'Privacy' (Privacy).
  3. Klik op 'Edit' (Bewerken) onder de slider 'Veiligheid' zonder uw huidige veiligheidsinstellingen te veranderen.
  4. Voeg het adres 'idealing.com' toe aan de lijst met toegestane websites.
  5. Klik op 'OK' en nog eens op 'OK' om de instellingen te bevestigen.

Mozilla Firefox

1. Select in de menubalk 'Tools' (Extra) > 'Options' (Opties).
  2. Selecteer de tab 'Privacy' (Privacy) uit de keuzemogelijkheden aan het begin van de dialoog.
  3. Klik op 'Exceptions' (Uitzondering) naast het vakje 'Cookies' zonder uw huidige veiligheidsinstellingen te veranderen.
  4. Voeg het adres 'idealing.com' toe aan de lijst met toegestane websites.
  5. Klik op 'Close' (Sluiten) en nog eens op 'OK' om de instellingen te bevestigen.

Andere browsers

Om na te gaan of uw browser cookies accepteert en voor uitgebreide instructies over het activeren van cookies, raadpleegt u het deel Hulp van uw browser.

Als u een bericht krijgt waarin staat dat een website probeert een cookie te sturen als u inlogt, dan moet u kiezen verder te gaan, anders zult u niet inloggen.

Als uw browser geen cookies ondersteunt, moet u upgraden naar een versie die dat wel doet. Raadpleeg onze lijst met ondersteunde browsers voor een overzicht van nieuwe browserversies!

JavaScript-instellingen

JavaScript is nodig voor heel wat functies van de nieuwe iDealing-website.

In het vakje hieronder ziet u of JavaScript al dan niet bij u is geactiveerd:

Als JavaScript niet is geactiveerd in uw browser, moet u deze software activeren door deze eenvoudige instructies te volgen ...

Internet Explorer 6 en hoger

1. Select in de menubalk 'Tools' (Extra) > 'Internet Options' (Internetopties).
  2. Selecteer de tab 'Security' (Beveiliging).
  3. Klik op 'Custom Level' (Aangepast niveau) in het deel Websites.
  4. Klik op de optie 'Enable' (Inschakelen) naast de bullet 'Active scripting' (Actief uitvoeren van scripts).
  5. Klik op 'OK' en nog eens op 'OK' om de instellingen te bevestigen.

Mozilla Firefox

1. Select in de menubalk 'Tools' (Extra) > 'Options' (Opties).
  2. Selecteer de tab 'Content' (Inhoud) uit de keuzemogelijkheden aan het begin van de dialoog.
  3. Vink de optie 'Enable JavaScript' (JavaScript inschakelen) aan.
  4. Klik nog eens op 'OK' om de instellingen te bevestigen.

Andere browsers

Om na te gaan of uw browser JavaScript ondersteunt en voor uitgebreide instructies over het activeren van JavaScript, raadpleegt u het deel Hulp van uw browser.

Java Virtual Machine (JVM)

Om het iDealer-dashboard te kunnen gebruiken, moet Java op uw computer zijn geïnstalleerd. Op die manier kunt u onder andere streamingprijzen ontvangen.

U kunt op verschillende manieren controleren of Java is geïnstalleerd en of u over de juiste browserplug-in beschikt. De eenvoudigste methode is het controleren van Java.

We adviseren u altijd de recentste versie van Java geïnstalleerd te hebben. U kunt uw Java-versie testen en indien nodig upgraden!

Het is ook belangrijk dat u de correcte versie van Java op uw computer hebt staan. Dit is in het bijzonder belangrijk voor gebruikers van 64-bit besturingssystemen. Als u problemen hebt om op het iDealer-dashboard te raken, kan de volgende link nuttig zijn ...

Transactiebevestigingen/transactiebewijzen

iDealing stuurt alle transactiebewijzen via e-mail in gewoon tekstformaat met een bijlage in HTML-formaat. Om deze correct te ontvangen, moet u zorgen dat uw e-mailsoftware zodanig is ingesteld dat bijlagen in HTML-formaat worden ondersteund.

Wanneer u de e-mail ontvangt, moet de bijlage in uw internetbrowser worden geopend na dubbelklikken. Daar kunt u de bijlage printen en opslaan.